Matka korvaa päämäärän


ADVISORY BOARD - BOARD MEMBER - FACILITATOR - DEVELOPER - MENTOR - SPONSOR


IM Global Group on nopeasti kasvava konserni, jonka ydinajatus on synnyttää tehdyille investoinneille maksimaalinen hyöty. Konsernin tytäyhtiöt keskittyvät operatiivisen liiketoiminnan kasvuun ja emoyhtiö tehokkaaseen hallintoon.

Osaamisemme on karttunut yli 30 vuoden kansainvälisen liiketoimintajohtamisen sekä modernin johtamisen ja työyhteisön kehittämisen parissa. Olemme olleet mukana mm. kansainvälisissä yritysjärjestelyissä, investointisuunnitelmissa, operatiivisissa greenfield- hankkeissa sekä lean- kehityshankkeissa. Olemme toimineet pitkään osana aasialaista kultturia sekä liiketoimintaympäristöä. 

 

Kaiken pohjana on vahva panostus ihmisiin, heidän motivaatioonsa, jatkuvaan oppimiseen sekä tavoitteiden tukemiseen läpi elinkaaren. Menneet vuodet ja vuosikymmenet ovat opettaneet, kuinka mikä tahansa on mahdollista kunhan luodaan oikea ympäristö ja johdetaan organisaatioita ihmisistä käsin. Me uskomme kehittymisen rakentuvan henkilökohtaisen kasvun myötä. Teemme työtä rakentaaksemme parempaa huomista jossa yhdistyy tieto, tunne sekä syvempi asioiden ymmärtäminen.

Ylivoimainen voimavara meille on loputon uteliaisuus ihmisyyttä kohtaan ja intohimo saada kasvatettua todellista ja ainoaa ratkaisevaa pääomaa, ihmisen luovuutta.


Kun etsitte kumppania liiketoiminnan kehittämiseen tai pääoman lisäämiseen, henkisen tai  taloudellisen, ota meihin yhteyttä. 

Tarjoamme täysin vastikkeettomasti oman, satoihin tosielämän tarinoihin pohjautuvan näkemyksemme.ADVISORY BOARD - BOARD MEMBER  - MENTORING - SPONSORING

Johdetaan luovuutta, ei organisaatioita

Johdetaan luovuutta, ei organisaatioita
Johdetaan luovuutta, ei organisaatioita

ADVISORY BOARD - BOARD MEMBER - FACILITATOR - DEVELOPER - MENTOR - SPONSOR

"Give us a high"

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.