Ajankohtaista: Hengitysmaskit sekä suojaimet


Avainsanat: Hengityssuolain, hengitysmaski, suojakäsineet, FFP1, FFP2, FFP#


Maailmantilanne on äkillisesti muuttunut koronaviruksen vuoksi ja IM Global reagoi tilanteessa käynnistämällä toimitusketjun päivittäin pahenevan suojain- tilanteen edesauttamiseksi.

Suojaimista taistelee jo nyt eri valtiot sekä suuryritykset keskenään ja valitettavasti myös tämän vuoksi hinnat ovat hetkessä moninkertaistuneet.

Yli 25 vuoden aktiivisella toiminnalla aasian markkinoilla sekä sen myötä syntyneiden kontaktien ja liikesuhteiden avulla IM Global kykenee vastaamaan tarpeeseen tilanteen vaatimalla tavalla.

Saamme suoraan valmistavasta tehtaasta tukkueriä toimitukseen nopeasti ja otamme vastaan sitovia tilauksia nopealla syklillä. Toimitamme luonnollisesti tilauksiin EU:n hyväksymät sertifiointi- todistukset tilausten yhteydessä asiakkaalle. Tilanteen erikoisuuden vuoksi emme pysty vastaamaan yleisluontoisiin kyselyihin tai tiedusteluihin. Tähän on syynä mm. tuotteiden suunnaton kysyntä, päivittäin nousevat hinnat sekä täysin ylikuormitettu jtuotantokapasiteetti.

Kykenemme edelleen toimittamaan noin viikon toimitusajalla vahvistetusta tilauksesta. Tilanne kuitenkin elää päivittäin. Vahvistamme aina toimitusajan tiluaksen yhteydessä.

Päivitys 3.4.2020. Ehdoton minimi tilausmäärä on + 100 000 kappaletta ja tilaukset vahvistetaan asiakkaille vasta varausmaksun suorituksen jälkeen FIFO- periaatteella. Tilaus vahvistetaan 3% ennakkomaksulla.